Om Treffet

Hva er BugCamp:

Bug Camp er et weekend treff for luftkjølt VW.

Bug Camp arrangeres hvert år, den siste hele helgen i Mai. Stedet er Skurven, Helgøya. I idylliske omgivelsene nede ved Mjøsa kan vi friste med cruising, felles grilling, bål i skogkanten, mange aktiviteter, sosialt samvær for likesinnede og selvfølgelig en masse flotte biler. Vi har også utstilling, med premieutdeling som består av et rikt utvalg av priser så her har alle muligheter for å vinne, bilen trenger absolutt ikke være strøken for å kunne stilles ut!   Treffet er ikke utpreget party- party, her skal det være noe for alle og vi ser på treffet som et familiearrangement.  Alle med bilinteresse er velkommen, både store og små. Håper vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eldre historie:

Volkswagen Auto Club Mjøsa så dagens lys i 1985. Den gang ble klubben stiftet av brødrene Kjell og Johnny Reinli, og gikk under navnet Volkswagen Auto Club Gjøvik. Kjell og Johnny hadde med seg noen utvalgte disipler, men interessen var for laber. Folkevognfeberen hjertet på denne tid i USA, men det skulle vise seg at den ikke hadde nådd over dammen og hjem til oss ennå. Etter en kort periode ble klubben lagt på is, men ikke for så veldig lenge. I 1988 ble klubben stiftet på nytt, og etter et par år begynte vi å revurdere navnet. Gjøvik ble byttet ut med Mjøsa, da medlemmene hovedsaklig er fra Gjøvik, Lillehammer, Ringsaker og Hamar.

BUG CAMP # 1, klubbens første arrangement ble holdt i mai 1989 og var da kun for luftavkjøt VW. Treffet ble i flere år arrangeret på Sveastranda Camping, men plassen ble med tiden for liten for oss og treffet ble flyttet til Lillehammer i 1999. Klubben og treffet ble en periode på begynnelsen av 2000-tallet åpnet for vannavkjølt, men er nå som i 1989 forbeholdt luftavkjølte VW’er, da vi ønsker å beholde de gamle tredisjonene i klubben. Senere har treffet blitt arrangert i flere år på Skurven, Helgøya. Her har vi idylliske omgivelser langs Mjøskanten.

 

I 2013 var dessverre Skurven under vann, på grunn av vårflommen i Mjøsa. Etter hektiske telefoner og stunder ble treffet arrangert på ny plass,  vi fikk fylle jordene på Snilsberg Familiepark. Her fikk vi også arrangere treffet 2014, etter at det på årsmøtet i 2014 ble bestemt at VWACM skulle settes passiv. Treffet arrangeres nå av VW-ildsjeler fra Mjøsdistriktet.